מגוון קורסים, חוגים, שיעורים וסדנאות ללימוד בישול

 איפה אני 

בישול

- נמצאו 68 תוצאות | עמוד 5 מתוך 5       

הקודם

הצג תוצאות על גבי מפה
סדנה לגילגול סושי [תל אביב]
הסדנה מעשית ומתאימה לכל חובבי הסושי. במהלך הסדנה לומדים המשתתפים להכין ארוחה יפנית המורכבת מ: מרק מיסו, סלט אצות יפני וסוגי סושי שונים וזאת ע"י תירגול ובליווי מדריך ..

סדנאות בישול, אפייה ומתוקים למבוגרים ולילדים [חיפה]
מבחר סדנאות גסטרונומיות- בישול, אפייה, מתוקים ושוקולד לכל הגילאים - בהתאמה. מתבצעים ע"י שף וקונדיטורית מוסמכים ומקצועיים. המחירים כוללים ציוד ומצרכים. * סדנאות בישול..
סדנאות בישול [תל אביב]
שף גדעון עמיר, בוגר תדמור, ובעל נסיון רב בהדרכה, מזמין אתכם לחויה של בישול שלא הכרתם. בסדנאות מודגמים מתכונים חגיגיים ומקוריים, שתוכלו להכין בקלות גם בבית. והכל כשר ..
סדנאות לבישול בריא, טבעי ואורגני [כפר יהושע]
האם אכילה בריאה סותרת אכילה מגוונת? האם אוכל בריא חייב להיות תפל? אוכל הוא מרכז חיינו, אך מה אנו יודעים עליו באמת ? סדנאות בישול יחודיות עם אורי מאיר-צ'יזיק, יועץ ת..
קורס תזונה והיסטוריה [כפר יהושע]
שיחות על תזונה טבעית ובריאה. בין הנושאים: התפתחות מערכת העיכול, מולטי ויטמינים טבעיים, איך משיגים מה שהגוף צריך מהתזונה היום-יומית, הרפואה הקדומה באזורנו, מקרוביוט..
שף ואופה [תל אביב]
שף ואופה יוצרים יחד אתכם אוכל מחומרי הגלם ועד למנה המוגשת לשולחן. בחגיגה משחקיות ויצירה, סביב לשולחן ומעבר, מפגש עם אוכל מתחילתו עד סופו. ניתן לבחור ממגוון תפריטים ב..
שיטת מאסימו, מסע בשבילי האוכל והאכילה אל הילדות [תל אביב]
שיטת מאסימו פותחה באיטליה בסוף שנות ה-70 של המאה שעברה, על ידי בנו של שף איטלקי בשם מאסימו. אנו מאמינים כי האוכל מחזיר אותנו לתקופה הראשונית של חיינו, ומאפשר לנו ל..
שירת העשבים - קורס ליקוט שנתי [תל אביב]
אלפי שנים שימשו צמחי הבר למאכל ולריפוי. גם היום אנחנו יכולים ליהנות מטעמם המופלא ומסגולותיהם הרפואיות צמחי-בר אכילים סיור, זיהוי, ליקוט, בישול והכרת הפולקלור של צמ..


  שלחו הודעה
ל

*

*

*