קורס מעשי המיועד לילדים בגילאים 9-15 , המקנה ידע בסיסי ונרחב בבישול, תוך חשיפה למתכונים ומטבחים שונים ומגוונים. הדרכה מעשית של שף מקצועי, הדגמות, טיפים ייחודיים, שיטות עבודה נכונות, פרזנטציה של מנות עשירות, שיפור הכישורים והיכולות.

10 מפגשים - בימי א'-ה' בין השעות 09:00-13:00

מחזור ראשון: 01.07.2018 - 12.07.2018
מחזור שני: 15.07.2018 - 27.07.2018
מחזור שלישי: 29.07.2018 - 09.08.2018
מחזור רביעי: 12.08.2018 - 23.08.2018
מחיר :
1,900 ש"ח עד 4 תשלומים.
שלחו לי הודעה
* שם:
* טלפון:
* דוא"ל:
* תוכן:
 
מפה
לחצו להגדלה
מפעיל זה מופיע גם ב:

חדש! הצטרפו וקבלו המלצות,

הטבות ואטרקציות ישירות למייל!

מידע נוסף

מחיר
ופרטים נוספים
איפה?
ירושלים, אגריפס 40
מחיר:
1900 ש"ח
כמה זמן?
4 שעות
מתי?
במהלך החופש הגדול 2019
מגיע עד הבית?
לא
מידע נוסף:
קייטנות בישול 2019


כללי:
קורס מעשי המיועד לילדים בגילאים 9-15 , המקנה ידע בסיסי ונרחב בבישול, תוך חשיפה למתכונים ומטבחים שונים ומגוונים. הדרכה מעשית של שף מקצועי, הדגמות, טיפים ייחודיים, שיטות עבודה נכונות, פרזנטציה של מנות עשירות, שיפור הכישורים והיכולות.

נושאי הלימוד:
טכניקות עבודה עם סכין, הכנת בצקים מסוגי הקמח השונים, משמעות של שמרים וגלוטן, עבודה עם בשרים, עופות ודגים, הכרת טכניקות בישול ממדינות שונות בעולם, שיטות עבודה מסורתיות , קלאסיות ומודרניות

מחזור ראשון: 01.07.2019 - 12.07.2019 ( יום ו')
מחזור שני: 14.07.2019 - 25.07.2019
מחזור שלישי: 28.07.2019 - 08.08.2019
מחזור רביעי: 12.08.2019 - 23.08.2019

מחיר :
1,900 ש"ח עד 4 תשלומים.

בגמר הקורס יחולקו תעודות מטעם המכללה לבישול "טעמים"



שיעור מס' 1 – מאפים איטלקיים
נתחיל את המסע הקולינארי בהכנת מאפים איטלקיים קלאסיים. נכין בצק לפוקאצ'ה, קלצונה וגריסיני.
נלמד להכין מילויים וטופינגים שונים, נעבוד עם סוגי הקמח השונים, נתמקצע בהכנת אנטי פאסטי ורטבים.

שיעור מס' 2 – פסטה במטבח האיטלקי
איך אפשר לומר "איטליה" מבלי לומר "פסטה"?! נלמד להכין בצק לפסטה טרייה, פסטה בצבעים שונים, פסטה מקמח מלא, טורטליני, רביולי, פטוצ'יני ברוטב בולונז. נלמד לעבוד עם מכונת פסטה, וכמובן שנכין מגוון רטבים מיוחדים ותוספות מקוריות.

שיעור מס' 3 - סושי
סדנת הסושי של מכללת "טעמים" היא סדנה שכולה חגיגה לאוהבי סושי. נלמד אין מכינים את האורז המושלם, אך משתמשים באצות, אילו מילואים מכנסים לסושי ואיך מגלגלים כמו מקצוענים. נלמד להכין סושי אינסייד אוט במגוון ציפויים, נכין סושי סנדוויץ' וקונוסים, ניגירי וסושי טמפורה מטוגן. תכינו את הצ'ופסטיקס!

שיעור מס' 4 - קובה במטבח העיראקי והכורדי
מה הסוד של הקובה? מאיפה הוא מגיע? את כל זה ועוד נלמד בסדנת הקובה שלנו. נלמד להכין קובה חמוסטה חמצמץ, קובה סלק, עגבניות וקובה דלעת. נכין קובה נבלוסייה מטוגנות עם טחינה ואפילו קובה חגיגי מאורז. הרטיבו ידיים! מתחילים לגלגל!

שיעור מס' 5 – המטבח האסיאתי
המטבח האסיאתי הפך להיות פופולארי מאוד בשנים האחרונות. בשיעור נכיר יחד את הטעמים והתבלינים שמאפיינים את המטבח, נלמד להכין דים סאם וגיוזה בקר, טכניקות עבודה עם מחבט ווק, נכין עוף חמוץ מתוק, נודלס, קארי עוף תאילנדי, אורז מטוגן.

שיעור מס' 6 – המטבח הערבי
נכיר את עקרונות הבישול של המטבח המקומי – המטבח הערבי ארצישראלי. נלמד את חשיבות השימוש בחומרי גלם טריים ועונתיים. נגלה את סודות החומוס הירושלמי ופלאפל ירוק, סלט טבולה עז טעמים, סיניה, לחמעג'ון, מקלובה. נקנח בבסבוסה נימוחה ומתוקה כמו נשיקה.

שיעור מס' 7 - המטבח דרום אמריקאי
דרום אמריקה היא מעצמת אוכל מיוחד, אך חומרי הגלם של המטבח המיוחד הזה בהחלט קיימים ונפוצים אצלנו בארץ. בשיעור זה נכין סלסות, טורטיות, צ'ילי קון קרנה, אורז מקסיקני, אמפנדס ארגנטינאי, נזיד ברזילאי, צ'ורוס אולטימטיבי לקינוח


שיעור מס' 8 – המטבח האמריקאי
אחד השיעורים האהובים ביותר. בשיעור זה נלמד להכין המבורגר קלאסי מ-א' עד ת', כולל לחמניה, קציצה ורוטב, נכין סלט קוסלאו, כנפיים ברוטב ברבקיו, הום פרייז, צ'יפס בתנור, בראוניז לקינוח. תגלו שיש גם דרך בריאה להכין מאכלים אהובים.

שיעור מס' 9 – המטבח המרוקאי
המטבח המרוקאי מתאפיין בצבעוניות, שפע וטעמים מיוחדים. בשיעור זה נלמד להכין קוסקוס כמו סבתות, תבשיל דג מרוקאי קלאסי, סלטים מרוקאים, תבשיל שוקיים, לחם פראנה ועוד

שיעור מס' 10 – המטבח הספרדי והטאפס
נסיים את הקורס בקפיצה לספרד ונכין שולחן מלא בטאפסים ספרדיים מקוריים, מלוחים ומתוקים
פרטי קשר:
לאתר של המפרסם
טעמים י.א בעמ ירושלים, אגריפס 40

שתפו את המודעה עם החברים שלכם