שיטת מאסימו, מסע בשבילי האוכל והאכילה אל הילדות


בישול וכימיה במטבח - ניצני מדע וטכנולוגיה

ילדים אוהבים לבשל, ללוש, לבחוש ולערבב. הכנסת הילדים בסודות המטבח מהווה..
לפרטים נוספים

פרטי המודעה

שיטת מאסימו פותחה באיטליה בסוף שנות ה-70 של המאה שעברה, על ידי בנו של שף איטלקי בשם מאסימו.
אנו מאמינים כי האוכל מחזיר אותנו לתקופה הראשונית של חיינו, ומאפשר לנו לחוות מחדש את ילדותינו. על ידי כך אנו יכולים להשתחרר מתסביכים ומתחים שנבנו בנו במהלך השנים.
הטיפול בשיטת מאסימו כולל סדנאות הכנת אוכל ואכילה. הדגש מושם על הפשטות והמגע הבלתי אמצעי עם האוכל בצורתו הראשונית. אנו נמענים מלהעזר במכשירים מכניים וישנו דגש על מגע תוך שימוש בגוף כולו לשם יצירת המזון.


אולי תתעניינו גם ב:

פרטים כלליים

  • סוג: פעילות רב פעמית
  • מתי:
  • משך השיעור: שעתיים
  • רמה: כל הרמות
  • מחיר:
  • גילאים: מבוגרים

פרטי יצירת קשר

  • איש קשר: מרים ומיכל מילר
  • כתובת: תל אביב, אלרואי 5
שלחו הודעה ללא רלוונטי

  שלחו הודעה

*

*

 



לא רלוונטי







הדפס מודעה   |  הוסף מודעה לרשימה שלי  | 
שלח לחבר

  שלח לחבר

שלח את המודעה ל –